April, 2022

11apr12:0011maj16:00LA2 netværksdag, Ejnar Bryld om forandringer og modstand, Fredericia (åbent for LA2 certificerede instruktører)

more

Detaljer

Denne dag er for netværket for certificerede LA2 instruktører

Alle organisationer – private som offentlige – er i disse år under konstant pres for forandring og udvikling. Det stiller krav til ledere og forandringsagenter om at kunne medtænke de psykologiske reaktioner, der aktiveres hos de medarbejdere, der berøres af forandringen.

De centrale spørgsmål er: Hvad sker der med mennesker, der skal indgå i forandringer, som de ikke har bedt om? Hvad handler deres modvilje, friktion eller ”modstand” om? Hvordan kan man tænke forandringsprocesser, der på en og samme gang er lydhør, ordentlig og respektfuld over for den modstand, forandringen generer – samtidig med at der er den nødvendige fremdrift i forandringsprocessen?

Dette vil være indholdet i Ejnar Brylds oplæg, hvor der også vil være plads til spørgsmål, samtale og refleksioner over, hvad det har af betydning for jeres arbejde. Den enkelte deltager skal blive bevidst om både kollegaernes, medarbejdernes og egne forsvarsreaktioner og -mekanismer. Derudover skal I gøres i stand at medtænke modstand som en naturlig del af ethvert forandrings- og udviklingstiltag. Dette vil komme i form af konkrete værktøjer til at forebygge og håndtere modstandsreaktioner på en respektfuld og konstruktiv måde.

Dagens program:
12.00-12.25: Ankomst og sandwich
12.25-12.30: Velkomst v. Nynne Højland
12.30-15.30: Oplæg v. Ejnar Bryld
15.30-16.00: Kobling til LA2 v. Trine Uhrsko

Sted: Lindberg Fenger Kursus- og Videnscenter Ryttergrøftvejen 48
7000 Fredericia

 

Tidspunkt

April 11 (Mandag) 12:00 - Maj 11 (Onsdag) 16:00

Underviser

Sopra, Ejnar Bryld

Comments are closed.

X