MARIE LOUISE STOCHHOLM

Sociolog – medejer af Sopra

Min rolle i Sopra

Jeg er underviser, rådgiver og supervisor. Derudover udarbejder jeg psykologiske/pædagogiske udredninger, hvor jeg undersøger, hvilke hensyn, der skal tages i betragtning for at skabe trivsel for den enkelte. Det kan være konkrete pædagogiske råd, afdækning af menneskers livsværdier, og forklaringer eller hypoteser om adfærd og tænkning.

Uddannelse

Jeg er uddannet sociolog (cand. scient. soc. i socialvidenskab og psykologi) i 2005 fra Roskilde Universitet. Gennem min uddannelse specialiserede jeg mig i pædagogisk professionalisme, og emnet optager mig stadig. F.eks. hvordan fagpersoner og det offentlige system kan være en kilde for udvikling for udsatte borgere, og hvad dette stiller af krav til det professionelle netværk.

Tidligere erhverserfaring

Inden jeg sammen med Trine Uhrskov i 2008 stiftede Sopra, har jeg været ansat på souschef på Carpe Diem, der er aflastningsinstitution for børn og unge mellem 3 og 18 år med autisme. Før det var jeg ansat som pædagogisk konsulent i Specialisterne – en IT-virksomhed for unge med autisme. Derudover har jeg arbejdet i Center For Autismes ungdomsklubber.

Kontakt Marie Louise

Tlf.: +45 6130 5930
E-mail: ms@sopra.dk

X