LEDIGE STILLINGER

Faglig skarp konsulent til mindre konsulenthus

Om stillingen

Vi søger konsulent til projekt om afprøvning af LA2 (Low Arousal 2) som metode til forebyggelse af magtanvendelser på bosteder for voksne med udviklingshæmning. Socialstyrelsen er driftsherrer og projektet bliver sideløbende evalueret af VIVE.

Projektet løber fra januar 2022 til januar 2024, og stillingen følger denne periode. Vi håber på at tilbyde dig en fast stilling efterfølgende.

Projektet er primært et kompetenceudviklingsprojekt, hvor vi kompetenceudvikler seks til otte botilbud for voksne med udviklingshæmning. Bostederne er ikke udvalgt endnu, men vi forventer, at de fordeler sig over hele landet. Derfor har det heller ikke den store betydning, hvor du bor, hvis du er indstillet på at arbejde hjemmefra, når du ikke er på farten. Vi har kontor på Refshaleøen i København, så hvis du trives med en fysisk kontorplads, så er der mulighed for det. Vi er i forvejen geografisk spredt og afholder langt de fleste møder online.

Kompetenceudviklingsforløbet omhandler metoden LA2. Efterfølgende er der opfølgning på alle botilbud og undervejs er der ledelses- og implementeringssparring. Du indgår i alle dele af forløbet, og du bliver en del af et dynamisk team med to andre konsulenter fra Sopra, hvor vi alle tre underviser og superviserer på samtlige botilbud. Der er derfor rig mulighed for sidemandsoplæring og sparring både på form og indhold.

Du skal, ved siden af projektet, også løse andre lignende opgaver for Sopra – typisk undervisning i LA2. Vi underviser i LA2 i forhold til mange forskellige målgrupper fx borgere med psykisk sårbarhed, kognitive funktionsnedsættelser fx ASF og udviklingshæmning.

Du skal:

  • have kendskab til LA2 og viden om Low Arousal
  • have erfaring med borgere med udviklingshæmning
  • være en erfaren underviser og formidler
  • være glad for at arbejde selvstændigt
  • have egen bil
  • være indstillet på en del overnatninger ude

Om os

Vi er et konsulentfirma, der har 14 år på bagen. Selvom vi er et lille firma med fem skarpe konsulenter, bliver du en del af et udviklingsorienteret miljø hvor der er højt til loftet, men aldrig så højt, at vi mister fokus på de mennesker, vi har sat os selv i verden for at hjælpe. Vækker du os om natten og spørger, hvad kodeordene er for vores arbejde, kan du være (næsten) sikker på, at vi siger recovery, borgerinddragelse og tværfaglighed. Vi skal nok lade være med at vække dig om natten, men det er selvfølgelig en fordel, at du er lige så drevet som os af, at de tre begreber ikke bare er teori og hurra-ord, men noget du arbejder med at udleve i alt, hvad du gør i dit professionelle virke.

Det vigtigste for os er, at du har den faglige og teoretiske viden på plads – og at du evner at formidle den alt afhængig af modtageren. Derfor er din specifikke uddannelsesmæssige baggrund ikke afgørende uanset om du er psykolog, pædagog, socialrådgiver, ergoterapeut, cand.mag., sociolog eller noget helt syvende.

Det praktiske

Har du spørgsmål er du velkommen til at skrive til Marie Louise på ms@sopra.dk eller ringe på 61305930.

Du skal sende din ansøgning gennem Jobindex, og vi vil gerne modtage din ansøgning senest 15. oktober kl. 12.00. Vi håber, at du kan starte 1. januar 2022.

Vi tilstræber, at den ugentlige arbejdstid er 37 timer, men du ansættes uden højeste arbejdsarbejstid. Lønnen er individuelt forhandlet.

 

Mange hilsner Marie Louise Stochholm og Trine Uhrskov
Partnere i Sopra konsulenterne ApS

X