hvem-er-vi-default

Kontakt Camilla

Telefon: +45 22216453
E-mail: moscf@herning.dk

Camilla Bjerg

LA2 vejleder

Min rolle i Sopra

Jeg var så heldig at være med på det første hold, som Sopra certificerede tilbage i 2020. Siden da har jeg samarbejdet med borgere omkring LA2 og understøttet de fagprofessionelle omkring dem i forebyggelse, håndtering og læring. At være en del af vejlederkorpset er en opgave jeg går til med stor respekt og ydmyghed og jeg glæder mig meget til at møde kommende LA2 trænere. 

Uddannelse og fagligt fundament

Jeg har siden januar 2014 arbejdet i Herning kommunes center for voksne med en autismespektrum forstyrrelse, bl.a. som socialpædagog og afdelingsleder. Jeg arbejder nu som udviklingsmedarbejder i Herning kommunes Læringscenter kaldet PULS, hvor jeg underviser medarbejdere i Handicap og Psykiatri i bl.a. LA2.

Jeg har tidligere haft arbejde på småbørnspsykiatrisk afdeling på Herning sygehus, samt været støttekontaktperson for unge piger, hvis tidlige liv har været kompliceret. Derudover har jeg også virket som handicaphjælper gennem en lang årrække og jeg har yderligere fungeret som støttebeboer, som har haft brug for en rollemodel for at klare sig i egen bolig.

Jeg anser mig selv som rig på praksiserfaring, når det kommer til mennesker der i en eller anden grad har brug for pædagogisk støtte. Det var derfor en berigelse, at tage LA2 certificeringen og dermed bygge endnu et vigtigt lag oven på praksis, nemlig borgerens indefra perspektiv. Der er for mig ingen tvivl om, at det er vejen frem til større trivsel og livsglæde, uanset hvem jeg møder i mit arbejde.