Skærmbillede 2023-10-13 kl. 11.30.29

Kontakt Mads Bo Sørensen

E-mail: mbs@sopra.dk

Mads Bo Sørensen

VISO-specialist

 Min rolle i Sopra

Jeg er tilknyttet SOPRA som fast samarbejdspartner, hvor jeg primært virker som VISO-specialist. Jeg har fungeret som VISO-specialist i en årrække med erfaring fra flere områder. I min rådgivning fungerer LA2 som fælles afsæt for indsigt, samarbejde og læring. Jeg gør meget ud af at afstemme og klarlægge en fælles opgave, bringe den i midten og finde frem til, hvordan der bedst kan bidrages til denne, med stor respekt for kontekster, ressourcer, råderum og egenskaber.

Uddannelse og erfaring

Jeg har pædagogisk baggrund og siden 1998 holdt arbejde inden for specialområdet, hvor jeg har fået erfaring med forskellige målgrupper, tilbud og områder, herunder børn, unge, voksne og ældre. Herigennem har jeg mødt mange forskellige mennesker og forudsætninger, hvor jeg samtidig har opnået kendskab og indsigt i bl.a. Autisme, ADHD, psykoselidelser, diverse udviklingshandicap, dobbeltdiagnoser m.v.

Jeg har 12 års erfaring med ledelse, både i den private- og kommunale sektor. Hvor jeg bl.a. har været med til at udvikle på tilbud og pædagogik. Siden 2019 har jeg arbejdet som supervisor, rådgiver og underviser inden for det specialpædagogiske og socialfaglige område.

Fagligt læner jeg mig gerne op ad filosofi, nyere kognitions- og videnskabsteori, det systemisk-narrative o.a. Jeg forholder mig generelt åben og orienteret i flere retninger og metoder. Jeg har derfor lidt forskellige efteruddannelser og kurser i bagagen, og gør meget ud af løbende at holde mig ajour inden for faget.

 

 

 

 

 

.